zaterdag 19 maart 2011

Puur Koken


In september van dit jaar gaat een de opleiding Puur Koken van start. Iedere donderdag wordt er in Zeist lesgegeven van half twaalf tot vijf uur. Tijdens de lesdagen wordt hetgeen bereid is met elkaar gegeten.
Daarna wordt er gezamenlijk afgeruimd en schoongemaakt. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • productkennis / werken met biologische producten
  • menuleer / samenstellen van een maaltijd
  • receptenleer / bespreken van receptuur
  • natuurlijke smaakmakers / werken met kruiden
  • bereiding van soepen, sauzen, voorgerechten en hapjes
  • bereiding van groenten, granen en eiwitrijke producten als noten, zuivel, ei, seitan, tofu, peulvruchten, tempeh, panir
  • bereiding van desserts en banket
  • bereiding van broodbeleg, ontbijt en feestgerechtjes
Voor deze opleiding hebben wij een samenwerkingsverband met de Kraaybeekerhof in Driebergen.

Meer details over deze opleiding, zie:



Basisopleiding vegetarisch koken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten