vrijdag 25 februari 2011

Home


Een nieuwe blog voor Natuurvoeding. Een blog voor in de eerste plaats de deelnemers aan de opleidingen Natuurvoedingskok, Natuurvoedingstherapeut en Natuurvoedingswinkelier die wordt georganiseerd door het Oost West Centrum in Rotterdam. Vanuit het hele land en uit België komen mensen naar dit centrum toe om zich in dit onderwerp en bijvoorbeeld Shiatsu, beweging of meditatie te verdiepen.

Het Oost West Centrum is in een unieke omgeving te vinden: het mens- en milieuvriendelijke winkelcentrum de Groene Passage. Daarin zijn ook een vegetarisch restaurant, een biologische supermarkt, een new age boekhandel, een wereldwinkel, een ecologische woonwinkel, een uitgeverij en een groene slager gevestigd.

De bedoeling van deze blog is om een plaats te zijn waarop deelnemers informatie over de opleiding delen. Aantekeningen, recepten, actualiteit; alle onderwerpen die tijdens de lessen aan de orde komen of met Natuurvoeding te maken hebben kun je hier brengen of halen. Ik wens dat deze digitale plek bij zal dragen aan de ontwikkeling van kennis, inzicht en intuïtie over Natuurvoeding aan alle lezers.

Arthur Labree 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten